Enjoy & ontdekken in beeld

Don't visit... enjoy wapi / Enjoy & ontdekken in beeld

Bezoek Wapi niet... Geniet van Wapi op video! 

Picardisch wat? Picardisch Wallonië? Wat ligt dat? Zijn daar niet alleen maar koeien? Naar het schijnt is er ook geen netwerk. Nooit van mijn leven … Maar wat als je er niet genoeg van krijgt? Picardisch Wallonië zou je wel eens aangenaam kunnen verrassen. De meer dan 40 leuke activiteiten zullen je ongetwijfeld weten te bekoren! En jou niet alleen. Voor koppels, gezinnen, grootouders of vriendengroepen zijn er voldoende gevarieerde activiteiten om van jullie verblijf een echt succes te maken … Met deze 5 filmpjes willen we je alvast zin geven om Picardisch Wallonië te bezoeken. Gewoon omdat je dit misschien leuk vindt!

 

Bekijk de teaser van de serie

 5. Don't visit Wapi in groep

Ontdek Nicole, haar man en hun vrienden op hun reis door Picardisch Wallonië! Tussen fietstochten, culturele ontdekkingen, audiotours, historische bezoeken en culinaire hoogstandjes, verveelden ze zich geen minuut. Het was een tijd om te delen, te lachen en te ontdekken, en het toont aan dat er geen leeftijdsgrens is voor avontuur!

 

Ervaringen :

 

 

4. Don't visit Wapi met vrienden

Wil je Johanna, Océane en Kimberley in actie zien? Bekijk dan hun te gekke dagje uit in Picardisch Wallonië, waar ze gingen ziplinen, buggyrijden, brouwerijen verkenden en deelnamen aan lokale evenementen! Met vreugdekreten vanuit de hoogte, stof op de paden en welverdiende proeverijen hadden ze een geweldige tijd. Ontdekking, avontuur en vooral veel gelach! Genoeg om je te inspireren voor je volgende reis met vrienden...

 

Belevenissen :

 

 3. Don’t visit Wapi met opa en oma

Dominique, Danny en hun kleinkinderen probeerden een gezinsvakantie in Picardisch Wallonië uit. Spoiler: ze vonden het geweldig!
Tussen twee wandelingen door om Land Art te ontdekken, dompelden ze zich onder in de wetenschap, verkenden ze een fascinerende archeologische site, ontdekten ze het traditionele plattelandsleven en bewonderden ze oldtimers. Ja, alles in één reis! Geen glitter en glamour hier, alleen natuur, geschiedenis en authentieke ervaringen. Wapi is misschien niet modieus, maar het is zo waar. Welkom in Picardisch Wallonië, waar authenticiteit onze beste troef is! 

 

Ervaringen :

 

 2. Don’t visit Wapi in het gezin 

Hier beloven we je geen vergulde paleizen of enorme pretparken, maar avonturen die hun gewicht in goud waard zijn! Sophie en haar gezin kunnen het bevestigen: hun escapade in het Wallonië van de Picardische regio? Spannender dan een actieserie! Stel je voor dat je de hoogte in gaat zonder de grond te verlaten, of dat je schildknaap wordt voor een dag zonder ook maar één kroon aan te raken. En wat dacht je ervan om terug te reizen in de tijd naar de dinosauriërs en dan te zweven tussen wezens zo kleurrijk als een regenboog? Laten we eindigen met een digitale schattenjacht waar zelfs de grootste detectives jaloers op zouden zijn. Picardisch Wallonië is dan wel geen Hollywood, maar onze sterren zijn de herinneringen die u creëert. Kom langs en je zult vertrekken met epische verhalen om te delen!

 

Ervaringen :

 

 1. Don’t visit Wapi voor liefhebbers 

Picardisch Wallonië kan je niet ontvangen in paleizen. Maar dit zou moeten volstaan. Océane & Arthur hebben het uitgeprobeerd. Een romantisch verblijf in Picardisch Wallonië betekent leuke belevingen met twee in een ontspannen sfeer. Weg van de drukte van de stad en de glitter en glamour van de hippe adresjes. Wapi niet trendy? Maar des te meer verbonden met de natuur. Fietsen, eten, slapen … Langs het water of in de bomen … Het perfecte recept voor een geslaagd uitstapje om de band met de natuur aan te halen en jezelf te verwennen!   

 

Belevingen