Gepubliceerd op in de categorie : Bloggers

Ontsnap naar Antoing met Marc! #enjoywapi

Op minder dan 1 uur van Rijsel en Bergen en op amper 1u15 van Brussel waant u zich zowaar in Canada! Te midden van 280 hectare bossen en meren, op het domein van het Bos van Péronnes (Bois de Péronnes) in Antoing (België) – dat grenst aan het Woud van Flines (Forêt de Flines) in Frankrijk – heeft Marc het gevoel helemaal weg te zijn van de wereld!

 

Your Nature, ver weg van de drukte, is een ideaal eco-resort om er even tussenuit te gaan en de batterijen weer op te laden. Marc en zijn vrouw zijn ontzettend blij dat ze deze droomplek gekozen hebben om hun huwelijksverjaardag te vieren. Hier worden de dagen bepaald door activiteiten die in het teken staan van natuur en welzijn. Het is een authentieke en ongerepte plaats waar u ongestoord kunt genieten van de melodieën van de wind en het ruisen van het bos. U hoeft enkel maar te deconnecteren en te genieten!

 

Met de fiets, langs de Schelde

Marc en zijn vrouw huren snel een elektrische fiets voor een kleine excursie langs de Schelde, naar de ‘Grand Large’ van Péronnes, waar verschillende wateractiviteiten georganiseerd worden (Zie Centre Adeps Péronnes). Op minder dan 4 km van Your Nature ontdekken ze het recreatiepark Escale Aventure: een tapasbar, een brouwerij, elektrisch karten, een buggyparcours … Stuk voor stuk leuke ideeën voor momenten van gezellig samenzijn! Er is zelfs een Totemus-schattenjacht met de fiets waarbij u op ontdekking gaat aan de andere kant van de grens …

 

Er is geen betere manier om natuur, ontspanning en welzijn dicht bij huis te combineren!

Localisatie

Your Nature – Chemin du Bois de Fouage, 7640 Antoing

In praktijk:

 

 

#EnjoyWapi

Sophie, Arthur, Océane, Nicole, Thierry en hun vrienden en familie hebben Picardisch Wallonië ontdekt! In verschillende video’s vertellen ze over hun avonturen en nodigen ze je uit … niet om Picardisch Wallonië gewoon te bezoeken, maar om Picardisch Wallonië te beleven! In deze blogartikelen berichten we over hun belevingen en indrukken. Volg ons het hele seizoen en deel ook jouw Wapi-ervaringen met ons!

Vorige artikel

Privé: Op wandel in de beboste heuvels van Frasnes