Wapi per fiets

Welkom

Picardisch Wallonië is de nieuwe fietsbestemming van België! Met 1600 km bewegwijzerde knooppunten verbonden met de Vlaamse en de Franse netwerken, twee natuurparken, groene paden (RAVeL), waterlopen en kleine landweggetjes is de regio van Picardisch Wallonië een must voor een fietstocht.

Dankzij het knooppuntennetwerk creëert u zelf in alle vrijheid uw route en kunt die zelfs tijdens het traject veranderen! Als u zich liever laat leiden, neem dan een kijkje bij onze suggesties van het moment. Download een circuit of koop een netwerkkaart om klaar te zijn voor de tocht!

Geniet tijdens uw verblijf van een bevoorrecht onthaal en deskundig advies van accommodaties met het “Fiets Welkom”-label. Profiteer ook van de vele diensten in de fietsherstelpunten en de fietsverhuurpunten in Picardisch Wallonië!

 

Meer te weten

1600 km van fietsknooppunten

Picardisch Wallonië beschikt over het grootste fietsknooppuntennetwerk van Wallonië. Twee kaarten omvatten de hele regio: de OOST-kaart en de WEST-kaart. Ze laten u kennismaken met bewegwijzerde fietsroutes, handige diensten voor de gebruikers en promoten het landschap en de toeristische bezienswaardigheden van de streek.

Ik bestel de kaarten

Download onze voorgestelde knooppuntwandelingen

In Picardisch Wallonië kunt u uw fietsroute plannen door de knooppunten te volgen of door een van onze voorgestelde routes uit te proberen. De routes zijn geselecteerd om u kennis te laten maken met de mooiste uithoeken van Wapi. U rijdt meestal over verharde landwegen met weinig verkeer en de zogenaamde Voies Vertes.

Alle knooppuntsuggesties bekijken

Welkom fietsers!

Wist u dat? Er in Wapi meer dan 100 accommodaties het Fiets Welkom-label dragen. U wordt er met open armen ontvangen!

Meer te weten

Fietsverhuur

Klassieke of elektrische fietsen voor volwassenen, kinderfietsen, mountainbikes, tandems ... Huur de fiets die bij u past in één van onze verhuurpunten ...

Meer te weten

Fietsherstellingen

Zorg dat uw fiets terug als gesmeerd loopt dankzij de fietsherstellingspunten die over heel Picardisch Wallonië te vinden zijn.

Meer te weten

Ik plan mijn route

BINNENKORT - Een routeplanner geeft u de mogelijkheid om via de knooppunten uw eigen route samen te stellen. Nog even geduld...

De knooppunten in twee minuten begrijpen

Ontdekken

Ontdek onze ‘Fiets Welkom’-verblijfssuggesties

Ontdekken

Download onze bierroutes in Wapi

Ontdekken

Onze
Tips

Vind inspiratie tussen onze tips voor leuke uitstappen die wandelingen en ontdekkingen combineren ...

Al onze suggesties