Gepubliceerd op in de categorie : Divers

Verken Pairi Daiza met Emilie #enjoywapi

De Jardin des Mondes is een unieke plaats waar je volledig wordt ondergedompeld in het mooiste wat de natuur ons te bieden heeft. Een onvergetelijke ervaring die je met het hele gezin en in alle veiligheid kan beleven. 

De Jardin des Mondes

Het was 4 jaar geleden dat Emilie en haar gezin voor het laatst een bezoek brachten aan Pairi Daiza. Het park was enorm uitgebreid sinds dat laatste bezoek, dat merkte ze reeds vanaf de ingang van deze ‘Jardin des Mondes’! Tegenwoordig maken reuzenpanda’s, olifanten, ijsberen, neushoorns, walrussen, gorilla’s, orang-oetans en tal van zeldzame vissen en vogels deel uit van de 700 bijzondere soorten die men in unieke en authentieke gebieden kan tegenkomen.

 

Van The Kingdom of Ganesha naar The Middle Kingdom, van The Land of the Cold naar The Land of Origins, via Cambron-Abbey, Cambron-by-the-Sea, Southern Cape tot in The Last Frontier: het mooiste op aarde staat vlak voor onze neus. On peut tendre la main et avoir l’impression de les toucher du bout des doigts. Als je je hand uitreikt, lijkt het alsof je ze met je vingertoppen aanraakt.

 

Dichtbij de dieren

Emilie vond het bezoek aan het eiland van de ringstaartmaki’s ontzettend leuk, waar ze de apen van touw naar touw zag slingeren. Ook het voeren van de giraffen en de zeeleeuwen maakte haar erg aan het lachen. Maar het spannendst was de overnachting in het huis van een hobbit, vlak bij de beren! Bij het ochtendgloren ontwaak je, verblind door de prachtige omgeving, volledig meegezogen in het dierenrijk en met het gevoel dat je aan het einde van de wereld staat. Een onvergetelijke ervaring!

Localisatie

Pairi Daiza Domaine de Cambron – 7940 Cambron-Casteau

In praktijk:

 

 

 

#EnjoyWapi

Sophie, Arthur, Océane, Nicole, Thierry en hun vrienden en familie hebben Picardisch Wallonië ontdekt! In verschillende video’s vertellen ze over hun avonturen en nodigen ze je uit … niet om Picardisch Wallonië gewoon te bezoeken, maar om Picardisch Wallonië te beleven! In deze blogartikelen berichten we over hun belevingen en indrukken. Volg ons het hele seizoen en deel ook jouw Wapi-ervaringen met ons!

Vorige artikel

Privé: Op wandel in de beboste heuvels van Frasnes