in Beloeil
>

Amarylliswedstrijd

De lente wordt op een feestelijke en prestigieuze manier ingehaald op het kasteel van Beloeil. Meer dan 30 jaar zetten de Princes de Ligne hun deuren open voor 6000 amaryllissen, gekweekt door een Nederlandse firma. Dankzij de verbeeldingskracht van de decorateurs zullen de prachtige bloemen negen dagen lang dit prinselijk verblijf aankleden met een discreet en vluchtig parfum. De amaryllissen worden gebundeld in prestigieuze boeketten. Van de grote trap tot de verblijven van de veldmaarschalk, van de salon van de Ambassadeurs tot de kamer van Epinoy komen duizend kleuren en duizend geuren op u af.


Het grote nieuws: 

  • De creaties van de exposanten worden niet alleen tentoongesteld op de 1e verdieping, maar ook op de 2e verdieping, een ruimte die nooit toegankelijk is voor het publiek en meestal privé wordt gebruikt door de familie van de Princes de Ligne.

Duizenden amaryllissen zullen op creatieve en originele manieren worden tentoongesteld.

  • De begane grond zal worden versierd door professionele bloemisten met als thema bruiloften. Een grote primeur, in het kader van de wedstrijd en in samenwerking met de Féerie Florale en de Koninklijke Bond van Belgische Bloemisten.