Heuvelroute

Droom je ervan om in het spoor te fietsen van grote wielerkampioenen als Fabian Cancellara, Tom Boonen, Johan Museeuw, Eddy Merckx, Andrea Tafi, Philippe Gilbert en Julian Alaphilippe? Wil je over dezelfde wegen rijden als de grote profwedstrijden in België en Noord-Frankrijk zoals de Ronde van Vlaanderen, de 4 daagse van Duinkerke of Gent-Wevelgem? Wil je mythische hellingen beklimmen zoals de Muur van Geraardsbergen, de Paterberg, de Koppenberg, de Kasselberg, de Mont Saint-Aubert...?

West- en Frans- Vlaamse Heuvels

HEUVELLAND —› GODEWAERSVELDE —› STEENVOORDE —› CASSEL —› CAËSTRE

Dit is een Frans-Belgisch parcours tussen het Département du Nord in Frankrijk en West-Vlaanderen in België, 135 km lang en met 7 beklimmingen. Sommige beklimmingen staan op de agenda van professionele wielerwedstrijden: Gent-Wevelgem en de Vierdaagse van Duinkerke. De route is ook een mooie gelegenheid om de regio vanaf een hoogte te bewonderen.

Het paradijs van 'de puncheurs'

MONT SINT-AUBERT —› OUDENAARDE —› BRAKEL

Als je je wil bewijzen op de heuvels en kasseistroken die deel uitmaken van het parcours van 4 mythische wielerwedstrijden zoals de Ronde van Vlaanderen of Kuurne-Brussel-Kuurne, dan is deze route iets voor jou! Een stevige uitdaging van meer dan 170 km lang met meer dan 2000 hoogtemeters door Oost-Vlaanderen en Picardisch Wallonië.

De hel van Vlaanderen

OUDENAARDE —› GERAARDSBERGEN —› FLOBECQ —› RONSE

Dankzij dit parcours in Oost-Vlaanderen en Picardisch Wallonië kan je je meten met de grootste wielerkampioenen die de Vlaamse klassiekers hebben gewonnen: Johan Museeuw, Tom Boonen, Fabian Cancellara, Philippe Gilbert, Andrea Tafi, Mathieu van der Poel... De lengte benadert die van een professionele wielerwedstrijd en je beklimt mythische hellingen en kasseistroken zoals de beroemde Muur van Geraardsbergen, de Paterberg, de Koppenberg en La Houppe. Denk je dat je de uitdaging van de Hel van Vlaanderen aankan?

Bestellen het Roadbook

Download het Roadbook