Heuvelroute

Meet jezelf met de grote kampioenen!
3 lusses van 135 tot 195km

Droom je ervan om in het spoor te fietsen van grote wielerkampioenen als Fabian Cancellara, Tom Boonen, Johan Museeuw, Eddy Merckx, Andrea Tafi, Philippe Gilbert en Julian Alaphilippe? Wil je over dezelfde wegen rijden als de grote profwedstrijden in België en Noord-Frankrijk zoals de Ronde van Vlaanderen, de 4 daagse van Duinkerke of Gent-Wevelgem? Wil je mythische hellingen beklimmen zoals de Muur van Geraardsbergen, de Paterberg, de Koppenberg, de Kasselberg, de Mont Saint-Aubert...?

Dankzij deze 3 fietslussen kan je deze legendarische heuvels beklimmen, de beroemde kasseistroken bedwingen
en je meten met de allergrootsten, op parcours die het toneel zijn geweest van grote sportieve prestaties.

We bieden je drie zware, lusvormige routes van 135 tot 192 km op het Frans-Belgische grensgebied (Oost- en
West-Vlaanderen, het Département du Nord en Picardisch Wallonië). Deze routes zullen liefhebbers van sensatie en duizelingwekkende hellingen zeker aanspreken, met tientallen uitdagende stroken per route en respectievelijk
1440, 2040 en meer dan 2700 hoogtemeters.

Of je nu een ervaren wielrenner bent of een beginner, je in groep of individueel fietst, deze routes zullen je zeker
kunnen bekoren!

West- en Frans- Vlaamse Heuvels

HEUVELLAND —› GODEWAERSVELDE —› STEENVOORDE —› CASSEL —› CAËSTRE

Dit is een Frans-Belgisch parcours tussen het Département du Nord in Frankrijk en West-Vlaanderen in België, 135 km lang en met 7 beklimmingen. Sommige beklimmingen staan op de agenda van professionele wielerwedstrijden: Gent-Wevelgem en de Vierdaagse van Duinkerke. De route is ook een mooie gelegenheid om de regio vanaf een hoogte te bewonderen.

Download Trace GPX

Het paradijs van 'de puncheurs'

MONT SINT-AUBERT —› OUDENAARDE —› BRAKEL

Als je je wil bewijzen op de heuvels en kasseistroken die deel uitmaken van het parcours van 4 mythische wielerwedstrijden zoals de Ronde van Vlaanderen of Kuurne-Brussel-Kuurne, dan is deze route iets voor jou! Een stevige uitdaging van meer dan 170 km lang met meer dan 2000 hoogtemeters door Oost-Vlaanderen en Picardisch Wallonië.

Download Trace GPX

De hel van Vlaanderen

OUDENAARDE —› GERAARDSBERGEN —› FLOBECQ —› RONSE

Dankzij dit parcours in Oost-Vlaanderen en Picardisch Wallonië kan je je meten met de grootste wielerkampioenen die de Vlaamse klassiekers hebben gewonnen: Johan Museeuw, Tom Boonen, Fabian Cancellara, Philippe Gilbert, Andrea Tafi, Mathieu van der Poel... De lengte (195 km) benadert die van een professionele wielerwedstrijd en je beklimt mythische hellingen en kasseistroken zoals de beroemde Muur van Geraardsbergen, de Paterberg, de Koppenberg en La Houppe. Denk je dat je de uitdaging van de Hel van Vlaanderen aankan? (2525 hoogtemeters)

Download Trace GPX
Bestellen het Roadbook

Download het Roadbook