Gepubliceerd op in de categorie : Draag bij aan de Wapiblog

Draag bij aan de Wapiblog

Welkom op de Wapiblog, de toeristische blog van Picardisch Wallonië.

De Wapiblog is de blog van het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië. Het doel ervan is het uitwisselen van toeristische ervaringen om Picardisch Wallonië, gelegen tussen Rijsel en Brussel, in de kijker te zetten. Het team van het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië, maar evenzeer talrijke andere medewerkers leveren de teksten voor deze blog. Deze “Wapitrotteurs” bevinden zich in alle uithoeken van Picardisch Wallonië en behandelen onderwerpen zoals erfgoed, natuur en wandelingen, cultuur en gastronomie. Door hen de mogelijkheid te geven hun eigen inhoud te creëren, leert de lezer Picardisch Wallonië kennen vanuit het standpunt en de ervaringen van elk van hen.

Word Wapitrotteur: stel een blogpost voor!

Zin om uw bezoek, wandeling of verblijf in Picardisch Wallonië met de buitenwereld te delen? Dan bent u aan het juiste adres! Stel een blogartikel op en vertel ons alles over uw favoriete plekjes, buitengewone ontdekkingen, leuke adresjes en activiteiten, uw tips & tricks … Ontdek de streek en haar bewoners, alleen, met twee of met het hele gezin en deel uw mooiste ervaringen. Verras ons met mooie foto’s en verrassende filmpjes die er het levend bewijs van zijn dat Picardisch Wallonië zo natuurlijk dichtbij is …

Hoe werkt het?

Bijdragen aan de Wapiblog, een Wapitrotteur worden en uitgroeien tot een rasechte ambassadeur van de streek is heel eenvoudig. U dient enkel een artikel in te dienen en de volgende 3 stappen te doorlopen:

1.    Vul de velden van het Wapiblog formulier in

2.    Voeg uw foto’s/filmpjes toe

3.    Valideer de inhoud

Vóór het artikel online wordt geplaatst, zal het nagelezen worden om ervoor te zorgen dat het redactioneel charter wordt gerespecteerd.

5 tips bij het publiceren van een blogartikel:

1.    Kies 1 onderwerp en een rode draad

2.    Zorg voor een aantrekkelijke titel

3.    Vat uw ervaring en de belangrijkste informatie samen in een kop (inleiding)

4.    Deel uw tekst op in korte paragrafen en korte zinnen.

5.    Voeg mooie foto’s en een leuk filmpje toe – een must!

 

 

WENST U UW STEENTJE BIJ TE DRAGEN AAN DE WAPIBLOG? VUL HET ONLINE FORMULIER IN.

 

Doe ons dromen en beleef plezier aan het schrijven!

Heeft u een vraag > Contacteer ons

Séverine

Onze Doornikse blogster dartelt vrolijk van dorpsfeesten naar tentoonstellingen en culturele evenementen. Ze deelt met u haar favoriete plekjes en geeft u leuke tips voor een onvergetelijk uitstapje met het hele gezin.

Vorige artikel

Privé: Op wandel in de beboste heuvels van Frasnes