Waterrijk Wallonië 2019

Met de fiets of te voet, met een kajak of een aak, gehuld in een zwembroek of een badjas, op een terras of onder een paraplu, 2019 staat helemaal in het teken van het water in Wallonië… en in Picardisch Wallonië!

Water, dat is leven. En in Picardisch Wallonië aan water geen gebrek, ook al heeft de mens de natuur op talrijke plekjes een handje geholpen. Avonturen op en in het water, wandelen en logeren langs het water, ontspannen in een wellnesscentrum, een van onze watermolens bezoeken, smullen van de producten uit onze rivieren, … Aarzel niet en laat u onderdompelen in Picardisch Wallonië!

Wandelingen langs het water

Ontdek onze selectie circuits langs het water! Te voet of met de fiets, vaar in het kielzog van de schepen en flaneer langs de kanalen. De Schelde, de Dender, het Kanaal Nimy-Blaton-Péronnes en talrijke andere waterwegen zullen geen geheimen meer hebben voor u. Volg de knooppunten of de bewegwijzerde wegen en kom langs in een van onze natuurcentra, waar u alles te weten komt over de fauna en flora van Picardisch Wallonië.

 

NIEUW

Bestel het nieuwe toeristische magazine van Picardisch Wallonië!
Inclusief een dossier over het water, een wandelgids en gastronomische kortingsbonnen…

Ik bestel op Wapishop.be

4 verblijven langs het water

Om u onmiddellijk onder te dompelen, selecteerden wij speciaal voor u 4 verblijfslocaties waar u kunt genieten van de weldaden van het water. Ontspanning en welzijn voor twee! Ook iets voor u?

Fotowedstrijd ‘Focus op water’

@visitwapi #ilovewapi #wapiterredeau

Vlieg over ‘le lac de l’Orient’ met de tokkelbaan!
Van 1 juli tot 30 augustus 2019, organiseert het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië een fotowedstrijd op de sociale netwerken Instagram en Facebook over het toeristisch thema van het jaar: water!

TE WINNEN*: 5x4 Passes Adventures & Legends
in het Ecopark Adventures van Doornik
Totale waarde van de pakketten: €580

*Zie Reglement

Ik neem deel