in Aat

La Petite Histoire – Frida

La Petite Histoire is gevestigd in een mooi burgerlijk huis en biedt vijf stedelijke gîtes: warme, comfortabele leefruimtes met een verfijnd decor dat zachtheid en authenticiteit combineert.

De gîtes zijn geschikt voor 2 tot 4 of zelfs 6 personen, met een maximale capaciteit van 14 tot 20 personen voor het geheel. Gelegen in het centrum van de stad, zijn deze stadswoningen een ideale optie voor een kort of lang verblijf, of het nu voor toerisme, zaken of familie is: een weekend met vrienden, een familie-evenement, tijdelijk verblijf. Attracties in de buurt: Ath, stad van de reuzen, het Gasthuis Onze-Lieve-Vrouw met de Roos, dierenpark Pairi Daiza...

De gîtes zijn vernoemd naar vrouwelijke kunstenaars die hun stempel hebben gedrukt op de kunstgeschiedenis: Yoko (Ono), Niki (de Saint-Phalle), Frida (Kahlo), Tamara (de Lempicka) en Rosa (Bonheur).  La Petite Histoire nodigt je uit om je onder te dompelen in een sfeer met een decor dat subtiel is geïnspireerd op elke kunstenaar.  Aan u om uit de vijf aangeboden sferen de ervaring te kiezen die u in vervoering brengt!

De gites van La Petite Histoire hebben het label "Gites citadins 3 épis" en het label "Bienvenue vélo".

Gesproken talen

drapeau Frans

Ontvangcapaciteit :

  • Aantal personen: 2 (+2)
Bienvenue vélo