in Opzullik

Audiowandeling van het Maquis de Saint-Marcoult

Het Opzullikse platteland, land van herinneringen en dapperheid, tradities en landelijkheid, zal natuur- en erfgoedliefhebbers bekoren. Deze drie routes nemen je respectievelijk mee naar een waar centrum van de verzet vol verhalen, 500 ha bos waar de natuur opnieuw heerst en bergkammen die wondermooie landschappen bieden. Neem vergeten en renoveerde paden, laat de bossen van Edingen en Opzullik je betoveren en aarzel vooral niet om een bezoekje te brengen aan de vele lokale producenten en ambachtslui langs de weg die je altijd welkom zullen heten. U vindt de gedetailleerde topofiche van circuit “Wandeling van het Maquis de Saint-Marcoult” en van de andere 2 nabijgelegen circuits op de Netwerkkaart “In de bossen en het Opzullikse platteland”, te koop via Wapishop.be.


Meer weten? Laat u meevoeren door een van onze audiocapsules.

Op een bepaald moment tijdens de wandeling hoort u een boeiend verhaal, onuitgegeven historische feiten of gewoon amusante anekdotes... Kortom, een auditieve ervaring die u niet mag missen!

> Klik hier!


De audioclips werden geproduceerd met de steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en Wallonië in het kader van het Europese INTERREG-project Tourism Lab.

Een probleem melden
Een probleem melden
1 - Localisez le problème rencontré

Si votre problème concerne un circuit vélo, cliquez ici

 
2 - Précisez le problème rencontré
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 50MB
3 - Vos coordonnées
Geef uw e-mailadres in
E-mail bevestiging