in Thimougies

Au Natur’Ailes des Collines

Vlakbij de stad Tournai (10 minuten met de auto), waarvan de kathedraal en het belfort op de werelderfgoedlijst van de Unesco staan, ligt de eco-gîte 'Au Natur'Ailes des Collines' in een groene omgeving in het charmante dorpje Thimougies.


De accommodatie is gebouwd met ecologische en duurzame materialen en is speciaal ontworpen met het oog op de toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit. Ruim 130 m² en badend in het natuurlijke licht door de grote ramen met uitzicht op een prachtige bloementuin, heeft het een volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden, waarvan een ook geschikt is voor 2 extra personen in een stapelbed discreet verborgen in een kledingkast, een terras met een car-port behuizing tuinmeubelen en een BBQ. Twee moderne badkamers en een apart toilet completeren de accommodatie. Er is privéparkeergelegenheid voor bezoekers.


Dichtbij de twee natuurparken van Wallonië Picardië, is deze eco-gîte ongetwijfeld het ideale vertrekpunt voor wandelingen in de natuur of fietstochten langs de knopen. Het biedt ook een uitzonderlijk uitzicht op de molen van Thimougies en de moerassen van Hurtebise.


Onderdak met het "Clé verte" label.


Gesproken talen

drapeau Engelsdrapeau Fransdrapeau Nederlands

Ontvangcapaciteit :

  • Aantal personen: 6 (+2)
  • Aantal slaapkamers: 3

Tarief :

Zie website van de eigenaren

Federatie van de Gîtes de Wallonie