in Pecq

Au Jardin du Trieu

Ontdek de studio “Au Jardin du Trieu”, gelegen in Pecq in het hart van Picardisch Wallonië. Deze studio is een van de vier vakantieverblijven die klaar staan om je te verwelkomen voor je natuuruitstapjes. Plan je een familiebijeenkomst, een reünie met vrienden of een bruiloft? De vakantieverblijven kunnen tot 24 personen ontvangen in een ontspannen, idyllische omgeving.

Ideaal gelegen tussen Frankrijk, West-Henegouwen en Vlaanderen zijn de vakantieverblijven de perfecte uitvalsbasis voor tal van buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen op de EuroVelo 5-route.

Deze oase van rust beschikt nog over vele andere troeven om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken: gratis privéparkeergelegenheid, airconditioning, Wi-Fi en een bloemrijke omgeving met een tuin, overdekte barbecue, ligstoelen en een tuintafel voor momenten van ultieme ontspanning of etentjes in de buitenlucht.

De vakantiewoningen liggen op een steenworp van interessante bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Biez, het Kasteel van Bourgogne en het Domein van Ronceval. Op slechts enkele minuten van Doornik en op korte rijafstand van Kortrijk, Brugge en Rijsel zit je perfect gehuisvest om de rijkdommen van de streek te ontdekken.

Kom je batterijen opladen in “Au Jardin du Trieu”! 

Gesproken talen

drapeau Frans

Ontvangcapaciteit :

  • Aantal personen: 2 (+2)