Peter Pan

Peter Pan en Tinker Bell vliegen deze zomer de lucht in op het kasteel van Beloeil!

Deze zomer nodigen Luc Petit en de vzw Les Nocturnales je uit op het landgoed van Kasteel van Beloeil voor een fabelachtige reis naar het hart van Peter Pan's Neverland!

Wie beter dan deze ondeugende held die maar niet volwassen wil worden om je mee te nemen op een wonderbaarlijk sprookjesavontuur? Je ontmoet een woeste indianenstam, bent de verschrikkelijke kapitein Haak en zijn piraten te slim af en lacht om het kattenkwaad van verloren kinderen...

Een moment buiten de tijd, besprenkeld met het toverstof van Tinkerbell en versterkt door de betoverende enscenering van Luc Petit.

En om je mee te nemen in de denkbeeldige wereld van Peter Pan, organiseert het Huis voor Toerisme van picardisch Wallonië, partner van Les Nocturnales, een wedstrijd waarbij je 10 tickets kunt winnen voor de voorstelling Peter Pan in het Kasteel van Beloeil. Waag je kans!

AFGELOPEN - WEDSTRIJD " 10 tickets te winnen voor de voorstelling Peter Pan in het Kasteel van Beloeil ".

Wedstrijd van maandag 17/07/2023 tot en met donderdag 27/07/2023*

Peter Pan staat centraal in het Kasteel van Beloeil, in een betoverende zwerfvoorstelling van Luc Petit voor Les Nocturnales. Wil je je kinderlijke geest herontdekken? Ga mee op een magische reis naar het hart van Peter Pan's Neverland, van 2 tot 20 augustus 2023.

Als partner van het evenement nodigt het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië je uit om mee te doen aan zijn te gekke wedstrijd "10 tickets om te winnen voor de Peter Pan show in het Kasteel van Beloeil" voor een voorstelling op 6 augustus of 16 augustus 

Vul het online formulier in en duimen maar. Veel succes!

*zie de reglement

Ik neem deel

Peter Pan op de planken!

Ook dit jaar heeft de bedenker van Les Nocturnales, Roodkapje en Pinokkio weer een vrolijk gezelschap samengesteld in de tuinen en rond de vijvers van het prachtige park van Beloeil: acteurs in kleurrijke kostuums, koorddansers die de zwaartekracht tarten, allerlei soorten acrobaten, luchtdansers en vuurjongleurs... Hun burleske pirouettes, duizelingwekkende acrobatiek, muzikale noten en verbazingwekkende pyrotechnische effecten zullen jong en oud verbazen en de hemel doen oplichten met vallende sterren!

Voor de duur van een droom die uitkomt, herontdek je kinderlijke geest en volg je de schaduw van Peter Pan voordat hij ontsnapt...

Ik ontdek het

Een verblijf in Neverland - Glamping

Een eersteklas Glamping-vakantie in het hart van het park van Kasteel van Beloeil

Herontdek deze zomer je kinderdromen en ontsnap voor een nacht naar Neverland. Voor de duur van het zomersprookje "Peter Pan" wordt luxe glamping opgezet in het hart van het park van het Kasteel van Beloeil.

Kom je batterijen opladen en laat je één of meerdere nachten wiegen door het geruis van de natuur en de gastheren van het park, en maak van de gelegenheid gebruik om de regio te bezoeken.

Ik ontdek de tenten