3 dagen/2 nachten

Paardrijverblijf aan de voet van de Bergen

 

Combineer ontspanning, welzijn en paardrijden! Verken overdag het platteland en het bos van het Pays des Collines. Geniet ‘s avonds van een gezellige accommodatie en wellnessmomenten in een gastenkamer 4 épis. Alleen met uw paard of met gids en paarden uit een nabijgelegen manege.

 

Au Temps Différent, charmante accommodatie en weide

Sofie verwelkomt u met uw paard in een bijzonder charmante omgeving! Geniet van een luxe gastenkamer en toegang tot wellnesscenter, terwijl uw trouwe ros schapen het hof maakt in de weide van het domein. Panoramisch uitzicht op de Mont Saint Aubert en de Kluisberg. Reken op een budget van ongeveer € 170/2 p. voor 1 nacht (of € 340/ 2p. voor 2 nachten) met ontbijtbuffet en toegang tot het zwembad. Mogelijkheid om het avondmaal ter plaatse te nuttigen.

De volledige fiche bekijken

Wandelingen in de heuvels

Verken het Pays des Collines alleen te paard of met een gids (op bepaalde voorwaarden: het weer, het niveau van de ruiters…). Twee circuits zijn bijzonder aantrekkelijk. Het Circuit van Vloesberg is aangegeven over 22 km (2u15). U kunt er galopperen in een groen landschap met prachtige uitzichten op het platteland waar rust hoogtij viert. Het Circuit van Kluisberg loopt over aarden wegen en bospaden naar de top. Maak van de gelegenheid gebruik om halt te houden in een van de vele café-restaurants van de Enclus-du-Haut of in het Huis van de Trekkers.

Het Circuit van Vloesberg bekijken