2 dagen/1 nacht

Bloemenweekend in het kasteel van Beloeil

Dag 1

De Amaryllissenwedstrijd is een prestigieuze tentoonstelling die elk jaar gehouden wordt in het kasteel van Beloeil. Dankzij de verbeelding van de interieurontwerpers bekleden en veranderen 6.000 amaryllissen gedurende negen dagen de prinselijke residentie met een discreet en vluchtig parfum. De amaryllissen zijn verwerkt in prestigieuze boeketten. Van de grote trap tot de appartementen van de veldmaarschalk, van het salon van de Ambassadeurs tot de kamer van Epinoy word je bedwelmd door duizend kleuren en duizend geuren. Profiteer van je bezoek om de tuinen van het domein te ontdekken in een treintje. ’s Avonds ga je naar de taverne l’Ancien Relais du Maréchal waar de gewelfde interieur u betoveren. L’Instant au Présent onthaalt je voor de nacht. Vraag de kamer Dolce Paola met hemelbed om in een koninklijke sfeer te blijven !

Concours des Amaryllis

Dag 2

Na een stevig ontbijt profiteer je van de tweede dag om een wandeling te maken in het bos van Stambruges en de zandzee te ontdekken. Of je volgt het fietsknooppuntennetwerk om de landschappen van het Natuurpark van de Plaines de l’Escaut, de waterwegen en de dorpen met een karakteristieke landelijke architectuur meer uitgebreid te bewonderen. Fietsverhuur en een circuitvoorstel in je B&B “l’Instant au Présent” en in de VVV kantoor.

Profiteer ook van deze verblijfssuggestie op andere belangrijke datums, tijdens andere kasteelevenementen in Picardisch Wallonië !