Ideeën voor groepsuitstapjes

18 unieke themaproducten hieronder te downloaden !

Ontdek Picardisch Wallonië tijdens uitzonderlijke evenementen. Het ideaal uitstapje voor vrienden groepen en verenigingen vanaf 15 personen.

Neem rechtstreeks contact op met de organiserende sites en partners en reserveer uw groepsformule. Zij zijn op de hoogte van alle onderstaande formules. Aarzel niet om hen te vragen om een aanbod op maat samen te stellen.

Ontdekkingsdag in het Kasteel van Beloeil

Kom en ontdek de geschiedenis van de familie de Ligne e, het Belgische Versailles

Ik ontdek het

Doornik, het historische centrum (UNESCO)

Laat u door het historische centrum van de oudste stad van België leiden, op zoek naar de twee symbolen van haar indrukwekkende middeleeuwse verleden: de kathedraal met 5 torens en het oudste belfort van het land.

Ik ontdek

Oogsten zoals vroeger in het Pays des Collines

Ontdek ter gelegenheid van de jaarlijkse oogstfeesten het leven op het platteland in de jaren ’50 via een aantal activiteiten.

Ik ontdek

Eéndagstoerisme te Komen-Waasten

Cultuur en architectuur, ambachten en industrie, geschiedenis en archeologie, milieu en natuur.

Ik ontdek

Tussen geneeskunde en adel

Ontdek het Gasthuis O.L. Vrouw met de Roos in Lessen, getuige van de evolutie van de geneeskunde van de 13e eeuw, en het kasteel van Attre, parel van de romantiek.

Ik ontdek

Een familiegeschiedenis: tussen auto’s en bier

In Picardisch Wallonië geven families hun passie door van generatie tot generatie. Zo bezit de familie Mahy een indrukwekkende collectie auto’s. Terwijl de familie Dubuisson de smaak van bier met karakter deelt.

Ik ontdek

Tussen stripverhalen en geschiedenis

Kom in de wereld van ‘Tiny'-boeken en leer de geschiedenis van de stad van de Hurlus.

Ik ontdek

De smaken van Silly

Breng een landelijke en gastronomische dag door in Silly! Ontdek via een mooie fietstocht van 20 km de gemeente en zijn « Slow food » - sfeer.

Ik ontdek