Heuvels op een rij – Mont Saint-Aubert

Vanaf eind maart - Ontdek de Mont Saint-Aubert!

Een Belgische valk genaamd Balthazar heeft een kleine eekhoorn genaamd Millie op zijn vleugel genomen. Samen nodigen ze u uit om deze berg te ontdekken via hun omzwervingen. Speciaal voor gezinnen onthult deze podcast de geheimen van deze heuvelachtige en ongerepte landschappen en de bijzondere identiteit van deze berg in Picardisch Wallonië, langs de wandeling van de dichters van de rijzende zon.

De avonturen van Millie en Balthazar zijn nog niet beschikbaar in het Nederlands, maar Mont Saint-Aubert staat al klaar om u te verwelkomen!

Meer over de wandeling

Vanaf de top van zijn 147 m biedt Mont Saint-Aubert een adembenemend uitzicht op de hele Scheldevallei en de Stad van de 5 torens. De wandeling voert u door de bossen die in het voorjaar bijzonder bloemrijk zijn. Op het Dichterspad ontdekt u stenen met gedichten. Neem daarna de tijd om te ontspannen in de bistro Panoramic terwijl u geniet van de minigolf of de speeltuin voor het hele gezin.

Download de wandelroute.

Meer over Heuvels op een rij

Deze heuvelketen strekt zich uit van west naar oost, van Watten in Frankrijk tot La Houppe in Wallonië, via Kemmel in Vlaanderen. Het hoogste punt is minder dan 200 meter, maar het is een zeer opvallend kenmerk van het landschap. Koop nu de kaart van Heuvels op een rij als familie en/of het roadbook voor de cyclosportieven.