Betoverende “Fiets Welkom”-tochten

“Fiets Welkom”. Wat is dat ?

Het “Fiets Welkom”-charter is een label dat gecreëerd is door de Maisons du Tourisme van Condroz-Famenne, Pays de Huy Meuse-Condroz en Burdinale-Mehaigne, samen met toeristische organisaties zoals de Gîtes de Wallonie, de Fédération des campings de Wallonie, de Bistrots du terroir, Accueil champêtre en Wallonie en de Traversine.

"Fiets Welkom"-etablissementen zijn plaatsen die gastvrijheid en een waaier van diensten aanbieden die bestemd zijn om in de specifieke behoeften van fietsers te voorzien : aanvaarding van klanten voor een nacht, overdekt en veilig lokaal voor het opbergen van de fietsen, terbeschikkingstelling van fietsroutekaarten, een stevig ontbijt of lunchpakket, terbeschikkingstelling van een reparatiekit en uitrusting om je fiets schoon te maken…

 

De “Fiets Welkom”- etablissementen in Picardisch Wallonië
Ze zijn steeds talrijker en bestaan uit accommodaties, restaurants, streekcafés en toeristische organisaties. Deze “Fiets Welkom”-etablissementen zijn plaatsen waar het aangenaam is om halt te houden en waar de gastheren je graag zien komen met de fiets. Ze zijn altijd gelegen in de buurt van een RAVeL of van een knooppunt.

Ontdek waar je kunt verblijven, eten of uitgaan… met je fiets :

 

Ontdek via foto‘s de meest gewaardeerde accommodaties van 2017 ...

Onze
Tips

Reserveer vanaf vandaag uw verblijf dat fietstochten, ontspanning en ontdekkingen in Wapi combineert!

Bekijk alle Fiets Welkom-overnachtingen