Aventures-Jeux© in Doornik & Elzele

Ga met je gezin op zoek naar het verloren bos in Doornik of de beschermende draak van Elzele…

Klaar om te spelen, springen, dromen, rennen, klimmen ? Ga dan naar Doornik en Elzele om fantastische avonturen te beleven met je gezin. De Stad met de 5 Klokkentorens en het heksendorp maken plaats voor spel om jong en oud onder te dompelen in een fantastische fantasiewereld.

Fantastische avonturen met je gezin

De “Aventures-Jeux©” zijn zakjes met spelletjes bestemd voor gezinnen (met kinderen van 4 tot 14 jaar oud) bedacht om herinneringen te creëren en de relatie tussen broers en zussen te versterken. Een zakje met spelletjes lijkt op een schatkist. Het bevat een kaart, krasloten, beschrijvingen van personages, veldflessen, een kompas, een flesje, een puzzel of andere magische voorwerpen om deel te nemen aan een speurtocht van ongeveer 1u30 door het erfgoed van de stad. Op dit moment vermaken een twintigtal “Aventure-Jeux©” jong en oud in Europa (Frankrijk, Roemenië, België) en nu zijn er twee beschikbaar in Doornik en Elzele... Die je dringend moet testen! ;)

Help Lakass en Brissak in Doornik

Wist je dat er in Doornik, ergens in de Unesco-stad, een magisch bos ligt ? Ben je klaar om Lakass en Brissak te helpen, twee broers die dol zijn op magie en alchemie, om de vloek op te heffen die de toegang tot dit bos verbiedt ? Een avontuur voor het hele gezin (kinderen tussen 4 en 14 jaar) in het historische hart van Doornik. Afspraak bij de Dienst voor Toerisme van Doornik - € 10 voor het “Aventure-Jeux ©” zakje.

Meer te weten

Vind de draak in Elzele

In Elzele zijn er bomen die sterven... Om weer leven te geven aan het dorp moet je de beschermende draak terugvinden en het magische blauwe water laten stromen zodat de bomen weer kunnen groeien... Een avontuur voor het hele gezin (kinderen tussen 4 en 14 jaar) in de straten van Elzele. Afspraak bij het Landhuis van het Pays des Collines - +/- € 10 voor het “Aventure-Jeux ©” zakje.

Meer te weten