“Ca flippe” in Doornik

Stel je een reis voor door Doornik, de Stad van de 5 Spitsen, op zoek naar 66 mythische flipperkasten zoals Terminator, Addams Family, Big Ben, The Simpsons, The Beatles, ... ! Geïnstalleerd in openbare plaatsen, erfgoedsites, musea, winkels, ... Deze machines wachten op u voor het plezier van de ogen en het spel.

Zoek de lijst van de verschillende plaatsen

Wapen u met een kaart en een flipperkaart als u de sensatie van flipperen wilt ervaren (zie de verschillende flipperkaarten). Vertrek voor een unieke wandeling die ontdekking en amusement in het stadscentrum op een leuke, feestelijke en vernieuwende manier combineert! Zit jij bij de 66 beste scores? Het is aan jou!

Het wordt een knalfeest in Tournai!

KNIKKERJACHT – Probeer een game-pass te winnen! - AFGELOPEN

Van 18/07/2022 tot 12/08/2022

Als belangrijke partner van het evenement "Ca flippe" in Doornik op 13, 14 & 15 augustus, organiseert het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië een grote knikkerjacht! Er zijn 70 knikkers verborgen in het centrum van de Stad van de 5 Spitsen, in de buurt van de plaatsen waar de flipperkasten tijdens het evenement zullen worden geplaatst. Vind snel een van de knikkers en win ofwel een 1 dagpas ofwel een 3 dagenpas! Om je te helpen ze te vinden, zullen verschillende aanwijzingen over de dagen verspreid worden op onze Facebook-pagina.

Zie de reglement

Je déniche des indices

Heb je een knikker gevonden? Goed gedaan!

Om uw pas te krijgen, scant u de QR-code, voert u de unieke code in en vult u het formulier in! U ontvangt dan een bevestigingsmail met uw pas.
Vereeuwig het moment door een foto te nemen. Aarzel niet om het ons te sturen en deel uw vondst op sociale netwerken #chasseauxbilles #caflippe #visitwapi

Goede jacht!