“Ca flippe” in Doornik

Stel je een reis voor door Doornik, de Stad van de 5 Spitsen, op zoek naar 66 mythische flipperkasten zoals Terminator, Addams Family, Big Ben, The Simpsons, The Beatles, ... ! Geïnstalleerd in openbare plaatsen, erfgoedsites, musea, winkels, ... Deze machines wachten op u voor het plezier van de ogen en het spel.

Zoek de lijst van de verschillende plaatsen

Wapen u met een kaart en een flipperkaart als u de sensatie van flipperen wilt ervaren (zie de verschillende flipperkaarten). Vertrek voor een unieke wandeling die ontdekking en amusement in het stadscentrum op een leuke, feestelijke en vernieuwende manier combineert! Zit jij bij de 66 beste scores? Het is aan jou!

Het wordt een knalfeest in Tournai!

AFGELOPEN - WEDSTRIJD* – Probeer een game-pass te winnen!

Van 31/07/2023 tot 07/08/2023

Als belangrijke partner van het evenement "Ca flippe à Tournai!" op 12 en 13 augustus organiseert het Maison du Tourisme de la Wallonie picarde een wedstrijd op zijn Facebookpagina! Beantwoord 7 dagen lang elke dag een vraag over de wereld van de gekozen flipperkast en maak kans op een 1-daagse flipperkaart! Big Ben, The Beatles, Indiana Jones, enz. zullen geen geheimen meer voor je hebben.

Aarzel niet om je enge weekend met ons te delen op sociale netwerken door @visitwapi en #enjoywapi te taggen.

Veel succes!

*Bekijk de regels.