Gepubliceerd op in de categorie : Bezoeken, Met zijn tweetjes, Smaken

Op ontdekking in het Pays des Collines met Nathalie Van den Berg

De hele zomer lang gaan Belgische en Franse influencers op ontdekking in een regio die ze niet kennen… Picardisch Wallonië. Ontdek in dit artikel de avonturen van Nathalie Van den Berg en haar partner, Jeroen van Es, Antwerpse influencers die zich drie dagen lang lieten verwennen in het Natuurpark van het Pays des Collines!

Tijdens dit verblijf staan tal van activiteiten op het programma! We spreken af aan het Huis van het Pays des Collines om kennis te maken met Elzele, een karakteristiek dorpje van deze regio. Daarna bezoeken we de Moulin du Cat Sauvage (de Kattenmolen) en nemen we een korte lunchpauze in de Moulin du Mouflu in Wodecq. Hier begint een tocht in een oldtimer, een Porsche, door de mooiste landschappen van het natuurpark. Deze activiteit wordt aangeboden door Vintage Car Events. Aan het einde van de dag is er tijd om te ontspannen en te genieten van een van de vele charmante accommodaties van het Pays des Collines, in de bed and breakfast Green Loft.

De reis gaat verder met een bezoek aan de botanische tuin, de Jardins de la Grange. Iedereen is het er over eens dat Blablabla een goed eetadresje is en de wijnbar Barazelles  is een must Voor de tweede nacht spreken we af in Domaine Vertes Feuilles op de heuvels van Saint-Sauveur voor een Slow Food-maaltijd en een moment van ontspanning in de jacuzzi.

Ontdek alle avonturen van Nathalie en Jeroen in foto’s en video’s!
En ga snel naar Picardisch Wallonië, dichtbij maar toch onbekend…

Wandeling in het Pays des Collines

Visite du jardin botanique, Jardins de la Grange

Wijnproeverij in de Barazelles en ontspannende pauze in de Green Loft.

Ontspanningstijd en Slow Food-maaltijd bij het Domein Vertes Feuilles.

Oude autorit met Vintage Car Events.

Op sociale media :

Rendez-vous en terre inconnue, en Wapi

Vorige artikel

Privé: Op wandel in de beboste heuvels van Frasnes