1/2e dag

Bestorm steile wegen met uw mountainbike!

 

Op de geneugten van hoogteverschillen en steile wegen! De top van het Pays des Collines biedt u veel plezier inde bossen. Op de top staan er u prachtige landschappen te wachten.

 

Vertrek aan het Huis van de Trekkers

Het Huis van de Trekkers verwelkomt bezoekers in het hoogseizoen. Het is in dit cederhouten huis dat u alle informatie over de wandelingen, de recreatie evenals de kaarten, wandelpakketten en andere brochures vindt. Als u een beetje tijd hebt, bezoek dan de scenografische ruimte en de tentoonstellingen.

Mont de l'Enclus / Maison des Randonneurs

Landschappen rond de Kluisberg (20 km – 2 uur)

De autowegen, aarden wegen en bospaden voeren u mee tussen de Kluisberg en de heuvels naar prachtige uitzichten op Doornik en de Scheldevallei. Hoewel de uitzichten zeker de moeite waard zijn, is het parcours niet gemakkelijk en bestemd voor ervaren mountainbikers. Hoogteverschillen en steile wegen verzekerd! Reken op 2 uur mountainbiken.

Paysage autour du Mont de l’Enclus

Ontspanning op een terrasje in l’Enclus du Haut

Na de inspanning eindelijk ontspanning! De terrassen van de cafés en tavernes van l’Enclus du Haut zullen beantwoorden aan uw wensen en aan die van de kinderen. Pannenkoeken, wafels, ijs en snacks begeleiden de verfrissingen van het moment. De meeste goede adresjes hebben ook een speeltuin voor de kinderen.