Wedstrijden en Promoties

 

Op deze pagina ontdekt u alles over de wedstrijden en promoties van het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië. Een uitstekende manier om Picardisch Wallonië en zijn wandelpaden, attracties, talrijke evenementen, streekproducten, gastvrije accommodatie… steeds weer iets beter te leren kennen.
Op uw plaatsen, klaar, start... Waag uw kans en win!

 

AFGELOPEN - WEDSTRIJD – WapiChallenge 2300 kilometer te voet en met de fiets: samen 2300 km te voet en met de fiets afleggen en misschien wel 1 fiets voor volwassenen en 1 kinderfiets winnen!

Van 15/05 > 15/06/2021

Daar is de lente, daar is de zon! Om de publicatie van de nieuwe wandel- en fietskaarten in Picardisch Wallonië te vieren, dagen we u uit om samen te proberen de 1600 km van ons fietsknooppuntennetwerk en de 700 km van onze wandelroutes af te leggen. Activeer Strava en trek erop uit door de fietsknooppunten of wandelroutes te volgen. Elke kilometer van iedere deelnemer telt om het einddoel te bereiken! Aan het eind van de wedstrijd zullen twee winnaars worden uitgeloot. Ready, set, go! #Wapichallenge

Ik neem deel

WAPI CHRISTMAS 2020

Van 16/11 > 25/12

Voor het 8e jaar op rij stelt het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië zijn operatie Wapi Christmas voor. Ontdek onze adventskalender en probeer 1 van de 23 geschenken aangeboden door onze partners uit de toeristische sector te winnen. Ontdek ook tal van ideeën voor eindejaarsgeschenken op onze Facebook.com/VisitWapi. (Zie online wedstrijdreglement)

Ik neem deel

WAPI CHRISTMAS 2019

Van 25/11 > 25/12

Voor het 7de opeenvolgende jaar deelt het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië naar aanleiding van de eindejaarsfeesten zijn geschenkideeën op Facebook.com/VisitWapi. Bovendien valt er 1 gezinsabonnement voor Pairi Daiza TE WINNEN! (Zie online wedstrijdreglement)

Zie de afgelopen actie

WANDELQUIZ - MET DE FIETS OP ZOEK NAAR LEGENDES EN FOLKLORE

Van 15/09 > 30/11/2019
Dit parcours nodigt u uit om te spelen! Acht vragen nemen u mee op ontdekkingstocht in het Pays des Collines, met al zijn legendes en folklore. Alle formulieren dienen naar behoren ingevuld en ge deponeerd te worden in de brievenbussen of urne van het Huis van het Pays des Collines. TE WINNEN: een massage voor twee in La Douceur de la Miclette (Elzele). U kunt het volledige reglement downloaden op https://frama.link/reglement_nl

Ik ontdek de quiz

WANDELQUIZ IN HET PAYS DES COLLINES

Van 28/06 tot 15/09/2019
Tijdens deze tocht is het de bedoeling dat u zich amuseert! Aan de hand van zeven vragen ontdekt u het dorpje Elzele, haar folklore en haar erfgoed. Alle formulieren dienen naar behoren ingevuld en gedeponeerd te worden in de brievenbussen of urne van het Huis van het Pays des Collines. U kunt het volledige reglement downloaden op https://www.visitwapi.be/wp-content/uploads/2019/06/reglement-concours-quizz-rando-nl.pdf

Ik ontdek de quiz

FIETSWEDSTRIJD - MAAK EEN KUNSTWERK VAN UW FIETSTOSCHT IN WAPI!

Van 21/03 tot 21/06/2019
Te winnen: een klassieke fiets ter waarde van 350 €. Geef een artistieke dimensie aan uw verplaatsingen met de fiets: ontwerp een mooi gps-traject door de fietsknooppunten in Picardisch Wallonië te volgen! Publiceer uw kunstwerk op Facebook of Instagram, vermeld @visitwapi en gebruik de #ilovewapi in de post.