Wedstrijden en Promoties

 

Op deze pagina ontdekt u alles over de wedstrijden en promoties van het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië. Een uitstekende manier om Picardisch Wallonië en zijn wandelpaden, attracties, talrijke evenementen, streekproducten, gastvrije accommodatie… steeds weer iets beter te leren kennen.
Op uw plaatsen, klaar, start... Waag uw kans en win!

 

WANDELQUIZ IN HET PAYS DES COLLINES

Van 28/06 tot 15/09/2019
Tijdens deze tocht is het de bedoeling dat u zich amuseert! Aan de hand van zeven vragen ontdekt u het dorpje Elzele, haar folklore en haar erfgoed. Alle formulieren dienen naar behoren ingevuld en gedeponeerd te worden in de brievenbussen of urne van het Huis van het Pays des Collines. U kunt het volledige reglement downloaden op https://www.visitwapi.be/wp-content/uploads/2019/06/reglement-concours-quizz-rando-nl.pdf

Ik neem deel

FIETSWEDSTRIJD - MAAK EEN KUNSTWERK VAN UW FIETSTOSCHT IN WAPI!

Van 21/03 tot 21/06/2019
Te winnen: een klassieke fiets ter waarde van 350 €. Geef een artistieke dimensie aan uw verplaatsingen met de fiets: ontwerp een mooi gps-traject door de fietsknooppunten in Picardisch Wallonië te volgen! Publiceer uw kunstwerk op Facebook of Instagram, vermeld @visitwapi en gebruik de #ilovewapi in de post.

Ik doe me

WEDSTRIJD - EEN DAG IN HET GASTHUIS ONZE-LIEVE-VROUW MET DE ROOS

Van 12/4 > 10/5/2019

In samenwerking met het Gasthuis Onze-Lieve-Vrouw met de Roos geeft het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië 3x2 tickets voor het museum en de geneeskrachtige plantentuin én 3x2 vieruurtjes op het museumterras weg. Totale wedstrijdwaarde: 114 €.

Ik neem deel