Van 25 november tot 25 décember 2022

Wapi Christmas

Wapi Christmas 2022

De maand december staat synoniem voor feesten, gezellig samenzijn met de hele familie, lichtjes, kerstfilms verslinden, koekjes in stervorm verorberen of uitpakken van cadeautjes. Het is nochtans niet altijd even eenvoudig om voor iedereen een gepast geschenk te vinden… Dit jaar viert het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië de 10e verjaardag van de Wapi-kerstactie! Ze helpt u voor het graag een handje met een aantal superleuke, onmisbare geschenkideeën made in Wapi en een leuke wedstrijd! Een geweldige manier om deze 10e editie te markeren

Het hele team van het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië wenst u een vrolijk kerstfeest en een heel gelukkig nieuwjaar 2023! 

Talrijke geschenkideeën!

De eindejaarsperiode komt met rasse schreden dichterbij. Tijd om gezellig samen te zijn met het hele gezin, lekker te tafelen, te lachen… én cadeautjes onder de kerstboom te verzamelen! Dat treft, want een kerstkabouter vergezeld van een rendier met rode neus kwamen speciaal van de Noordpool afgezakt om ons een aantal geschenkideetjes made in Wapi in te fluisteren. En groot  gelijk hebben ze, in Wapi is er heel wat moois om cadeau te doen!

Neem van 25 november tot 25 december 2022 een kijkje op de Facebookpagina VisitWapi en ontdek talrijke gastronomische, wellness, buitengewone, culturele of innovatieve geschenkideeën. En dan maar een goed plekje vinden om je cadeautjes te verstoppen tot de grote dag is aangebroken ;)

Ik vind het perfecte cadeau

WEDSTRIJD – Zes prijzen te winnen - AFGELOPEN

Voor de tiende verjaardag van de Wapi kerstactie, werkt Visitwapi samen met top toeristische operators om u te laten dromen! De gelukkigen zullen kunnen winnen: 1 verblijf voor 2 personen in het nieuwe eco-resort Your Nature in Antoing; 4 abonnementen om Pairi Daiza te bezoeken en van de voordelen te genieten; vrijetijdsactiviteiten voor 2 personen in de Escale Aventure in het Gentse voor de kust van Peron. Deelname van 25 november tot 18 december 2022. Veel geluk!
Zie de reglement

 

Wedstrijd gesloten. Bedankt allemaal!
We nemen binnenkort contact op met de winnaars.