Van 16 november tot 25 décember

Wapi Christmas 2020

Operatie Wapi Christmas 2020

Wat als we de feestdagen gebruiken om dit bijzondere jaar een beetje op te vrolijken?
Het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië trekt zijn allermooiste outfit aan en lanceert een nieuw initiatief met zijn 8e editie van de operatie Wapi Christmas. We helpen u niet alleen bij uw zoektocht naar topideeën voor geschenken made in Wapi voor de feestdagen, dankzij de Adventskalender Wapi Christmas zijn er meer dan 1610€ van geschenken te winnen!  Probeer elke dag één van de prachtige geschenken, aangeboden door onze partners uit de toeristische sector van Picardisch Wallonië te winnen. Laten we samen de toeristische sector steunen!

WEDSTRIJD van 16/11/2020 tot 16/12/2020 - Meer dan 1610€ van geschenken te winnen dankzij onze Adventskalender

In het kader van de operatie Wapi Christmas, werkt het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië samen met partners uit de toeristische sector en bieden we u elke dag (niet in het weekend) een geschenk “made in Wapi” aan in onze adventskalender! Een overnachting in een wellnesscenter, fietsenverhuur, proeverijen van streekproducten, toegangstickets voor musea,... Kortom, tal van geschenken te winnen! Neem nu deel aan onze grote wedstrijd in het kader van deze 8e editie van operatie Wapi Christmas!

Ik neem deel

Win tal van cadeaus!

De eindejaarsperiode komt met rasse schreden dichterbij... Dit jaar steunen we de toeristische sector meer dan ooit door voor onze dierbaren geschenken made in Wapi te kopen. Een elf van de kerstman fluisterde ons een paar made in Wapi geschenkideeën in. En hij heeft gelijk: er zijn heel wat mooie geschenken te vinden in Wapi!

Neem van 16 november tot 25 december een kijkje op onze Facebookpagina en ontdek tal van gastronomische, grappige, wellness-, sportieve, ongewone, culturele of innovatieve geschenkideeën. En dan hoeft u enkel nog een goed plekje te vinden om uw geschenkjes te verstoppen tot de grote dag is aangebroken.

Ik ontdek het