Van 25 november tot 25 december

Wapi Christmas 2019

De maand december staat synoniem voor feesten, gezellig samenzijn met de hele familie, lichtjes, kerstfilms verslinden, koekjes in stervorm verorberen of uitpakken van cadeautjes. Het is nochtans niet altijd even eenvoudig om voor iedereen een gepast geschenk te vinden… Het Huis voor Toerisme van Picardisch Wallonië helpt u voor het 7de opeenvolgende jaar graag een handje met een aantal superleuke, onmisbare geschenkideeën made in Wapi! 

Talrijke geschenkideeën!

 

De eindejaarsperiode komt met rasse schreden dichterbij. Tijd om gezellig samen te zijn met het hele gezin, lekker te tafelen, te lachen… én cadeautjes onder de kerstboom te verzamelen! Dat treft, want een kerstkabouter vergezeld van een rendier met rode neus kwamen speciaal van de Noordpool afgezakt om ons een aantal geschenkideetjes made in Wapi in te fluisteren. En groot  gelijk hebben ze, in Wapi is er heel wat moois om cadeau te doen!

Neem van 25 november tot 25 december een kijkje op de Facebookpagina VisitWapi en ontdek talrijke gastronomische, wellness, buitengewone, culturele of innovatieve geschenkideeën. En dan maar een goed plekje vinden om je cadeautjes te verstoppen tot de grote dag is aangebroken ;)

WEDSTRIJD – WIN* een gezinsabonnement bij Pairi Daiza

Naar aanleiding van Wapi Christmas slaat Visitwapi de handen in elkaar met het beroemde dierenpark Pairi Daiza. Te winnen: een abonnement voor het hele gezin (2 volwassenen + 2 kinderen)! Neem dus als de bliksem deel aan onze wedstrijd en wie weet, sleept u wel de hoofdprijs in de wacht tijdens de 7de editie van Wapi Christmas! 

*Zie reglement

DIY – Uw 3D-kerstkaart!

Geschenk

Gezellig knutselen met het hele gezin tijdens de kerstvakantie…
Samen een prachtig winterlandschap maken.

Ik download het knutselwerkje

Vang “Made in Wapi”-geschenkideeën op!

Wordt nu fan en mis geen enkele “Made in Wapi”-kerstcadeautip op onze Facebookpagina :)

Ik abonneer me op de pagina VisitWapi