in Rongy
>

Wandelen tussen de boomgaarden in bloei

Op 16, 17, 18, 19, 20 & 21 april 2023 openen de boomgaarden van Brunehaut uitzonderlijk hun deuren. Mis deze unieke kans niet om te verdwalen tussen de 20 hectaren appel- en perenbomen! Bovendien is het een van de mooiste periodes om de boomgaard te verkennen, de fruitbomen staan volop in bloei … Wandel langs het bewegwijzerde parcours van 3 of 7 km. Een aanrader om met het hele gezin of met vrienden te doen. Het parcours is geschikt voor kinderwagens en honden aan de leiband zijn eveneens toegelaten. Vrij vertrek tussen 8u en 17u.


Ga er na je wandeling niet onmiddellijk vandoor! Proef gratis van de appels uit de boomgaarden en sla de laatste voorraad appelen en peren van het seizoen in. Of drink in het plaatselijke cafeetje een pintje uit de Brouwerij van Brunehaut of een sapje op basis fruit uit de boomgaard. Eet tot slot je buikje rond met een pakje friet bij Frituur Pom’Frit in Lesdain.


Een organisatie van de vzw Jeunesse Rongycienne in samenwerking met de Boomgaarden van Brunehaut en Mont-Marche. De volledige opbrengst van dit evenement (bar en toegangsgeld) gaat naar Levensloop Doornik (Stichting tegen kanker).

Tarief :

Zie website van de eigenaren