in Doornik
>

Kersttaferelen in het Marionettencentrum

Elk jaar tijdens de feestdagen nodigt het Centre de la Marionnette de la Fédération Wallonie-Bruxelles jong en oud uit om zich onder te dompelen in de magische sfeer van Kerstmis met een speciaal voor de gelegenheid gecreëerde voorstelling.

Een brief schrijven aan de kerstman kan zo simpel zijn als dromen over een cadeautje, maar het kan ook gaan over een droevig moment of over de mooie dingen van het leven. Soms zijn het woorden van liefde of geheimen.

Voor de Kerstman betekent het ontvangen van één brief, 100 brieven of duizenden brieven zoveel verrassingen, vreugde, glimlachen en vragen.

Hij vergeet ze nooit en raakt ze nooit kwijt - nou ja, bijna dan...

De kerstvoorstellingen zijn terug met "Les Lettres du Père Noël" (Créa-Théâtre) op : 

  • Woensdag 13 december om 16:00
  • Zaterdag 16 december 2023 om 17:00
  • Zondag 17 december 2023 om 17:00
  • Woensdag 20 december 2023 om 16:00
  • Vrijdag 22 december om 18.00 uur

Alleen op reservering

Alleen in het Frans

Alle leeftijden - aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Duur: tussen 1u / 1u15


En een extraatje: de kerstman tentoonstelling tot 31 december! De tentoonstelling toont meer dan 2.000 beeltenissen van de kerstman uit de collectie van Francis Houtteman.

Francis Houtteman, auteur en acteur van de show Les Secrets du Père Noël, had voor de gelegenheid een collectie voorwerpen en sculpturen in de stijl van de kerstman aangelegd: kaarten en porselein in alle formaten nodigen uit om je even onder te dompelen in het land van de kerstman.