in Ath

L'Hôte des Géants

Het Hôte des Géants in het historische centrum van Aat is een ideale stopplaats om kennis te maken met de Reuzenstad en haar omgeving. Voor liefhebbers van geschiedenis, natuur, wandeltochten , fietstochten en gastronomie is er meer dan genoeg te beleven voor een aangenaam verblijf. Xavier, de eigenaar, heet u hartelijk welkom in de kamers van dit oude herenhuis uit de 18e eeuw, vol charme en terroir.

De kamers zijn voorzien van alle modern comfort. Het beddengoed van hoge standing garandeert een goede nachtrust en er zijn knusse ruimtes voor toeristen, maar ook voor werknemers die onderweg zijn of familiereünies. De bed and breakfast is ingericht met edele materialen zoals houtwerk, parketvloeren en blauwe hardsteen die een feest zijn voor al de zintuigen. Aan de achterkant van het huis ligt een tuin verscholen waar u kunt relaxen terwijl u zich toch in het centrum van de stad, op loopafstand van de winkels en restaurants bevindt.

De gastheren bieden u een lekker ontbijt aan, met verse producten zoals brood en huisgemaakte jam van het seizoen. 's Middags kunt u ook een lunchpakket kopen om de hele dag rond te zwerven in de regio van Aat.

De accommodatie heeft het label "Fiets Welkom".

Accueil Champêtre en wallonie

Gesproken talen

drapeau Français

Ontvangcapaciteit :

8

Te zien, te doen in de buurt

Met uw gezin, in koppel of alleen

Ontdek onze verblijven

MEER TE WETEN