in Tournai

L'Eau à la Bouche

Quai Gourmet, gelegen op een boogsheut van de kathedraal en het Belfort van Doornik, twee monumenten erkend als UNESCO werelderfgoed, biedt een eerlijke en oprechte keuken aan op basis van lokale producten. De creatieve chef houdt ervan grootmoeders recepten te herwerken. Op de kaart vindt je gevarieerde en innovatieve gerechten. Elke dag, behalve op zondag, kan je een aantrekkelijke lunch formule nemen, bestaande uit een dagschotel, een dessert en een koffie.

Het bistronomisch restaurant, ook "QG" genoemd, heeft een mooi en zonnig terras langs de gerenoveerde scheldekaaien, met zicht op de Schelde en de voorbijvarende schepen. Het restaurant ontvangt groepen vanaf 10 personen na reservering. Mogelijkheid om het restaurant af te huren.

Deze plek ligt ook op de langeafstandsroute RAVeL en op het knooppuntennetwerk van Waals Picardië, en op de wandelroute van het historische hart van Doornik.

Individuele dienstregelingen :

Van woensdag tot zaterdag, van 12 u tot 14 u en van 19 u tot 22 u. Op zondag, van 12 u tot 14u. Met een reservatie van meer dan 10 personen, possibiliteit van een opening op zondagavond, maandag en dinsdag.

Tarief :

  • 3 services / hors boisson : 31,5€
Bienvenue à vélo

Gesproken talen

drapeau Français

Ontvangcapaciteit :

32

Te zien, te doen in de buurt