in Frasnes-lez-Anvaing

Le Petit Sarlat

De Chef heeft een boon voor de keuken van de Périgord en won al heel wat wedstrijden. Ervaring deed hij op bij gerenommeerde chefs. In de Petit Sarlat vindt u een zeer verfijnde keuken, zoals de crème d'ail truffée met stukjes langoustine, gebakken eendenlever met appeltjes, de cassoulet Petit Sarlat of de snoekbaars in een zoutkorst met parmezaan. Julien Verdonckt verricht zijn aankopen rechtstreeks bij leveranciers uit de Périgord en garandeert u de originele smaken. Het restaurant (40 couverts) kan in een huiselijke sfeer tot 80 personen ontvangen dankzij een nieuw terras, waar de genoegens van de gastronomie gekoppeld worden aan een vredige omgeving.

Individuele dienstregelingen :

Gesloten op maandag, dinsdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagavond.

Gesproken talen

drapeau Français

Ontvangcapaciteit :

50

Te zien, te doen in de buurt