in Frasnes-lez-Anvaing

La Petite Chaumière

La Petite Chaumière, gelegen in het hart van het platteland van het Pays des Collines, werd smaakvol en met de charme van weleer ingericht. Naast zijn landelijke decor heeft dit vakantieverblijf alle troeven van een modern huis met een mooie, uitgeruste keuken en een onlangs gerenoveerde badkamer. Zijn open haardvuur, antieke meubels, grote tuin met eeuwenoude bomen, boomgaard met appelbomen en wandeling tot aan de heuvel met zicht op de Vlaamse Ardennen en het Pays des Collines maken dit plekje uiterst uniek!

Fietsliefhebbers kunnen hun fietsen kwijt in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte. Ze kunnen erop uittrekken en het netwerk met knooppunten volgen, dat langs La Petite Chaumière loopt. Wie van wandelen houdt, kan de wandelknooppunten van het Pays des Collines volgen en vertrekken vanop Place de Cordes.

Dit vakantieverblijf is uitstekend gelegen voor wie een bezoekje wenst te brengen aan de Kluisberg of de Werelderfgoedmonumenten van de UNESCO in Doornik, de reuzen van Aat, de dieren van Pairi Daiza of voor wie voor één dag als Romein of Galliër door het leven wenst te gaan op de Archeosite en in het Museum® van Aubechies.

Gesproken talen

drapeau Français

Ontvangcapaciteit :

  • Aantal personen : 4
  • Aantal slaapkamers : 2

Te zien, te doen in de buurt