in Brunehaut

Gîte de la Ferme des Prés

In het Natuurpark van de Plaines de l'Escaut ligt de Gîte à la Ferme des Près, in het hart van het bucolische dorp Jollain-Merlin van Brunehaut. De Gîte is lid van Accueil Champêtre, draagt het Fiets Welkom-label en is door het Commissariaat-generaal voor Toerisme van het Waals Gewest bekroond met 3 korenaren.

Chantal en Jean-Pierre bieden er voor 8 tot 9 personen een gelijkvloerse accommodatie aan op het terrein van hun boerderij. Naast de omliggende natuur kunt u er genieten van alles wat er nodig is voor een aangenaam verblijf: een volledig ingerichte keuken, zitkamer, eetkamer, badkamer, 4 slaapkamers, terras, gazon, garage en parkeerplaats.

Er zijn heel wat bezienswaardigheden in de omgeving: de brouwerij van Brunehaut op minder dan 5 km, de boomkwekerijen van Lesdain, de "steen van Brunehaut" (de grootste menhir van heel Wallonië), Doornik met de kathedraal en het belfort op 9 km. Fiets- en wandelliefhebbers kunnen de knooppuntenborden volgen met de fiets of een wandeltocht maken ter ontdekking van de boomkwekerijen van Lesdain.

Diensten

  • Parking
  • Wi-Fi
Bienvenue à véloGîtes et chambres d'Hotes de Wallonie

Gesproken talen

drapeau Français

Ontvangcapaciteit :

  • Aantal personen : 7
  • Aantal slaapkamers : 4

Te zien, te doen in de buurt