in Bernissart

Camping du Préau

Met zijn 220 plaatsen verwelkomt de Camping du Préau mensen die naar rust en de natuur streven. Zijn visvijver, het natuurreservaat van de Moerassen van Harchies en de nabije RAVel toveren deze camping om in een meest geschikte plek om tot rust te komen. Dit etablissement, dat van het label "Fiets Welkom" geniet, ontvangt fietstoeristen die hun fiets in alle veiligheid in een speciaal ingerichte ruimte kunnen stallen. De Dienst Toerisme van Bernissart verhuurt ook elektrische fietsen om het Museum van de Iguanodon en omstreken te ontdekken via het knooppuntennetwerk.

Of ze nu met een mobilhome, een karavaan of een tent naar de camping trekken, de bezoekers hebben toegang tot water en elektriciteit. Het is ook mogelijk om van een cafetaria gebruik te maken waar nu en dan themadiners plaatsvinden. Een sportcentrum, zwembad en tennisveld vlakbij vervolledigen deze verblijfplaats. Kinderen kunnen zich op de speelplaats van de camping uitleven.

Herinrichtingen zijn ook voorzien om personen met beperkte mobiliteit te kunnen verwelkomen.

BUITENGEWOON: 3 pods kwamen in april 2018 het aanbod van de camping verrijken. Met deze houten hutten in de vorm van een iglo breng je de nacht droog en veilig door. Twee pods zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een slaapbank om zo tot 4 bezoekers te verwelkomen. De derde pod is kleiner en is geschikt voor maximum 2 personen.

Dienstregelingen

Van 1 april tot 31 oktober.

Diensten

  • Parking
Bienvenue à vélo

Gesproken talen

drapeau Françaisdrapeau Néerlandais

Ontvangcapaciteit :

  • Aantal plaatsen : 231

Te zien, te doen in de buurt