in Mouscron

Au Fil du Temps

Het verzorgde, warme en serene kader van deze oude slagerij is geslaagd. We zien achter de bar nog de deuren van de vroegere koelcel. De originele keuken krijgt elke maand weer vorm in een gevarieerde kaart met Normandische en Bourgondische smaken uit het zuiden van de streek. Er zijn klassiekers met vis, kwaliteitsvlees en in de zomer ook salades. Au Fil du Temps is modern en creatief, het biedt een traditionele en verfijnde keuken die zoet en hartig met succes combineert. Rundsbrochette, courgettes en aubergines gebakken in vanille-olie, trio van vis met oesterzwammen en homardinesaus in papillotten, gekaramelliseerde appel, speculoosijs: hier wordt alles in huis bereid. Attente bediening met de glimlach. Terras in de zomer, in de tuin.

Individuele dienstregelingen :

Open 's middags en 's avonds, behalve zaterdagmiddag en zondagavond. Gesloten op maandag.

Gesproken talen

drapeau Français

Ontvangcapaciteit :

60

Te zien, te doen in de buurt