Les offres séjours

Bovennatuurlijk weekend in de heuvels

€ 75 / persoon – 2 dagen / 1 nacht

Bernadette en Michel ontvangen u in Le Moulin du Mouflu, een oude watermolen die ze restaureerden en ombouwden tot restaurant en gastenverblijf. Bernadette staat in de keuken en serveert gerechten die net als zijzelf verfijnd en licht zijn, bereid met natuurlijke of biologische producten en streekproducten. Michel neemt de bediening aan tafel voor zijn rekening en doet dat bijzonder hartelijk. U kunt er niet alleen een driegangenmenu degusteren maar ook overnachten in een van de drie gastenkamers te midden van het groen. Een uitgebreid en lekker ontbijt is inbegrepen.

Het Maison du Pays des Collines in Ellezelles onthaalt u en biedt informatie over lokale bezienswaardigheden. Begin met het spectaculaire audiovisuele parcours waarin landelijke gebieden, tradities, oude ambachten en verhalen en legenden van het Pays des Collines de revue passeren. Het Maison des Collines vormt ook het vertrekpunt voor het Pad van het Vreemde, een tocht in de voetsporen van de beroemde heks Quintine.

DIT AANBOD OMVAT (op basis van twee betalende volwassenen) :

  • 1 overnachting in het gastenverblijf
  • Ontbijt voor twee personen + Toegang tot de sauna met houtvuur.
  • 2 driegangenmenu’s met streekproducten
  • 2 kaartjes voor het spektakelparcours (Maison du Pays des Collines)
  • 1 wandelkaart van het Pad van het Vreemde (Maison du Pays des Collines)

RESERVEREN : Bij Le Moulin du Mouflu : 00 32 477 30 18 41 Vermeld Visit Wapi om gebruik te maken van dit aanbod.

Uw verblijf/restaurant : Le Moulin du Mouflu (Wodecq) Gastenkamer en streektafel Quesnoit 28 – 7890 Wodecq www.mouflu.be

Geleid aanbod tot 31/12/2015.